sâmbătă, iulie 10, 2010

Mesajul de astazi


sau...
Uite, dragul mieu sectant, mesajul (unul dintre mesajele) de astazi:

Subiect: 
Love in rawz in Republica Moldova!
E-mail:
Buna draga Una,
Stii deja ca impartasirea experientei tale raw'z a avut impact ehee...mai mult decit seminificativ asupra unor vieti, asa...mai ratacite in rutina . Ei bine, asta confirm si eu, sectant de doua luni si doua saptamani!! Si ce senzatii ma apuca in momentul in care iti scriu mesajul asta..!!! Si pentru toata frumusetea de viata care mi-ai facut esti "responsabila" doar Tu, draga Una. Iti multumesc din suflet, sufletel devenit green si raw'z de ceva timp:-)
In secret iti spun,  sunt intr-o misiune importanta de convertire la raw'z in masa:-)!
Misiune deloc dificila cu atita mura'n gura cit e pe blogul tau maret! Dar daca ar mai fi si Magarawz-ul mai aproape, ca tare mai salivez dupa niste spiru si chlorella pentru un Zmuti ca la carte din ala miraculos care faci tu!
Spune-mi si mie, te rogu, cum ajung in posesia unui colet magic...ca sunt tocmai din Republica Moldova! (cum fac achitarea si cum ajunge coletul, stii cumva?)
Astept cu maaare nerabdare mesajul tau si ...
Iti multumesc pentru toate minunatiile de lucruri pe care le faci!
Love in raw'z,
Alina
Va cer acum, dragii miei scriitori permisiunea de a posta cand si cand e-mail-urile voastre, asa, in vazul tutor.  Pot, pot, pot?

5 comentarii:

  1. cand deschizi raw.z online?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Anonim!
    Hmmmmmmmmmm, de subectu' asta se cam ocupa Miha... in vreo doua saptamani trag nadejde.
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaii ce mult! scuze, stiu ca-i de lucru pana peste cap da' rabdarea mea e ca un balaur, nu stiu cat mai pot lupta...

    RăspundețiȘtergere
  4. cum e cu deshidratorul ala solar? :) ai zis ca ne spui mai multe la vara...a venit vara.
    O zi minunata

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, amp :-)
    Eheheeeeeeeeeeeee, fiindca vara nu-i ca iarna... pai: 1]. devine deja evident ca mie mintea-mi alearga cu cateva luni inaintea corpului si 2]. vasnicului inginer roman tocmit sa realizeze prototipul i-a sunat ceasul biologic si ne-a luat prin surprindere... casatorindu-se. Acu' am tocmit un inginer din UK ca la astia... nunta, botez, etc... contractu-i contract.
    Dam de stire :-)
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails