vineri, august 27, 2010

Arta Meditatiei - Sahaj Samadhi, la Casa Raw.z

CURS ARTA MEDITATIEI - SAHAJ SAMADHI
[de Carmen Prisacaru]

Bucuresti - 10-12 Septembrie 2010

Multi dintre noi am experimentat starea de meditatie in momente de profunda bucurie, cufundat intr-o activitate sau intr-un moment in care mintea s-a linistit. Desi avem cu totii astfel de momente, ne este greu sau poate chiar imposibil sa le repetam in mod voit. Cursul Sahaj Samadhi ne invata cum sa facem acest lucru. Aceasta este o tehnica de meditatie creata pentru auto-vindecare si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate a trupului si a mintii.

Fiecare participant va primi o mantra personalizata care faciliteaza intrarea in starea de meditatie, indiferent de pregatirea anterioara.

In sanscrita mantra este descrisa ca “Manana trayate iti mantra.” Este ceea ce ne salveaza de repetitivitate. Un gand repetitiv creeaza o stare de ingrijorare. Mantrele ne ajuta sa ne eliberam de griji.

Cum ne va ajuta in viata de zi cu zi?

Cand un rau este calm, reflexia in apa este clara. Cand mintea e calma, apare o mai mare claritate in exprimare. Capacitatile noastre de observatie, perceptie si exprimare se imbunatatesc si ca urmare reusim sa comunicam mai calm si mai eficient.

In doar 2 zile, firesc si fara efort veti reusi sa obtineti starea profunda de relaxare si liniste a mintii, precum si alte beneficii ca:
- Imbunatatirea sanatatii fizice, emotionale si mentale
- Cresterea concentrarii
- Cresterea nivelului energiei
- Eliberare de stres

Trainer
Rainer Lang din Germania
- Experienta de peste 28 de ani in conducerea cursurilor de meditatie in aproape toate tarile din Europa, precum si in Africa, India si America de Sud;
- Detine un Master in biologie, a studiat stiinţele naturii precum si vechea cunoastere Vedia si are o experienta indelungata in lumea afacerilor.

Cursul este facilitat de ART OF LIVING FOUNDATION

Programul cursului
Vineri, 10 Septembrie 2010: 18:30 - 21:30
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010: 09:00 - 22:00, cu pauze.
Duminica, 12 Septembrie 2010: 11:00 - 14:00

Cost - 400 RON

Pentru mai multe relatii si inscrieri puteti scrie la email raducruceana@yahoo.com sau carmenprisacaru@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails