joi, august 05, 2010

HUNA la casa raw.z

Invitatie de a participa la un workshop HUNA in Bucuresti

Sustinut de Anisoara Cismasu – sambata 07 August 2010

Invataturile Huna sunt o ştiinţă veche secreta care a ajuns la omul occidental prin munca unui om pe nume Max Freedom Long. Max Freedom Long  a inceput cariera iniţială în învăţăturile Huna de la un om pe nume William Tufts Brigham. Brigham a petrecut 40 de ani locuind în Hawaii si încercand sa obţina secretul  învăţăturilor Huna. El a fost capabil să obţină informaţii, cu toate acestea nu a fost niciodată în măsura de a ajunge la miezul învăţăturilor. La vârsta de 82 de ani, ca sincronicitate pentru ce-si dorise, el şi Max Freedom Long se intilnesc. Max Freedom Long a studiat lucrările lui Brigham şi l-au aujutat in activitatea şi studiu sau. El, însă, a dat peste acelasi obstacol de care s-a poticnit Brigham. Invataturile Huna erau invataturi foarte vechi care fusesera transmise din gură în gură. Fiecare efort pe care  Max Freedom Long l-a făcut pentru a ajunge la învăţături, nu l-au ajutat, cei cativa Kahunas ramasi în Hawaii nu au vrut sa vorbeasca cu el. Pentru mulţi ani el a fost blocat in acest impas.

În 1935 el a avut o revelatie. La trezirea din somn a avut intuiţia de a face o traducere proaspata  a înregistrarilor unor  cântece şi rugăciuni pornind de la « rădăcina » cuvintelor. Limba Hawaiiana  este alcatuita  din combinarea unor cuvinte « rădăcina » foarte scurte. Traducerea  în stare proaspătă a acestor cuvinte rădăcină a fost cheia care descuie secretul despre cum au facut Kahunas faptele lor magice.

Miezul şi esenţa învăţăturilor Huna este aceea că omul este alcătuit din trei  euri sau minti. Acestea pot fi cel mai uşor numite mintea subconştientă, mintea constienta si mintea supraconstienta. Este mintea conştientă pe care Kahunas au numit-o uhane sau sinele mijlociu. Acest  sine mijlociu este o parte a omului, care este conştient de existenţa lui, şi are capacitatea de a rationa. Acesta inseamna de asemenea a da drum liber voinţei de a crea in viata ce vrea, împreună cu sinele inferior. Mintea subconştientă a fost numita unihipili sau sinele inferior. Este partea din noi care prezintă materialul inconştient mintii conştiente, deci poate avea un argument pentru sau împotriva acestuia. Sinele inferior este depozitul intregii memorii şi sediul emoţiilor. Forma sa de aplicare este considerată a fi aceea a nivelului raţionamentului animal.

Termenul de inferior nu are referire la rangul de importanţă, ci numai la faptul că este sub nivelul de conştiinţă al sinelui mijlociu, si la faptul că centrul său corporal este în plexul solar, mai degrabă decât în regiunea capului fizic.
Partea a treia este Sinele Superior, numit  Aumakua  de Kahunas din vechiul Hawaii. Sinele Superior « mai mare , cu totul demn de încrederea de sine părinteasca a  Spiritului." Sinele Superior se gaseste într-un plan superior de conştiinţă, în afara corpului fizic. Acesta nu va interveni în treburile vietii cu excepţia cazului în care i se cere să facă acest lucru. Acest lucru este înţeles a fi o lege cosmica pe care Sinele Superior trebuie să o respecte. Huna ne învaţă că Sinele Superior este cel care construieşte viitorul nostru de la gândurile, speranţele şi temerile sinelor mijlociu şi inferior.

Continutul workshop-ului

Introducere
Ce este Huna?
Energia
Despre Primirea Initierii
Despre Utilizarea Funcţiilor
Definiţia Huna si  Principiile Huna
Definiţia Manei
Intensificarea curgerii manei prin corp

Acordaj in  Fortifierea aurei                    
Acordaj in Izvorul Manei  şi meditaţia
Acordaj in Binecuvantarile Pamantului 
Acordaj in Respiratiei HA si metoda
Intensificarea Respiraţiei
Caracteristici superioare ale sistemului nervos
Caracteristici superioare ale sistemului circulator
Caracteristici superioare ale organelor
Acordaj in  Fundatia Inimii
Acordaj in  Ochiul Florii Kanaloa
Energia de curatare a  subconstientului
Purificarea mentala
Energia Detoxifierii
Energia vindecarii Huna
Procedură de vindecare Kahi
Armonizarea celor Trei Sine
Acordarea la Inima Soarelui
Acordajul Crucii Focului
Acordarea la Apa Bucuriei
Acordajul Acum – Manawa
Ciclul celor 5 elemente
Activarea Ho-o-pono-pono
Fuziunea Sufletului
Meditatia Nalu
Lucrul individual cu energia ( Sursa Spirituala - Kahuna Aumakua)

Cu practica Huna, putem deveni fericiti, putem deveni mai înţelepti, suntem capabili să  manifestam visele noastre. Noi dezvoltam o înţelegere a modului în care Universul functioneaza cu adevarat. Suntem conectati şi îmbrăţişati de Pământ şi toate fiinţele care trăiesc pe şi în lumea noastră. Acest atelier foloseste initierea de a  transmite capacitatea de a lucra cu energia şi pentru a spori diverse practici şi meditaţii.

Huna este centrată în aici şi acum. Se ocupa cu realitatea vietii de zi cu zi în lumea fizică, în timp ce ajută de asemenea practicanţii sa ajunga la stări de conştientizare şi de o mare claritate. Practica Huna aduce rezultate în dezvoltarea personală, o mai mare fericire, şi capacitatea de a influenta pozitiv mediul inconjurator. Forţele nevăzute care produc aceste efecte sunt destul de reale.

Modul de viata si filozofia Huna învaţă că cheia pentru o viaţă înplinita constă în trezirea şi integrarea subconstientului, conştientului şi Sinelui Superior. Aceasta ne oferă o viziune a vietii centrata în iubire, o cale a inimii cu Omenirea, Natura, si Divinul ca părţi armonioase ale unei comunităţi cosmice.

Aceasta nu inseamna sa spunem că trupul, mintea si spiritul sunt entităţi separate,  dar iluzia de separare este adesea răspândită în gandul "Vestului". O regulă de bază a Huna este “ Nu provoci durere, nu pacatuiesti”. Huna poate fi aplicata universal.
Legendele duc Huna înapoi pana la Lemuria (MU), cu siguranta este printre cele mai vechi învăţături spirituale conservate şi pline de viaţă pe această planetă astăzi, şi un adevarat tezaur de înţelepciune practică si intuitii spirituale.

Cele sapte Principii Huna:  (de Serge King)

Conştienta: Lumea este ceea ce crezi tu ca este.
Libertatea: Nu există limite.
Concentrarea: Energia curge acolo unde este atenţia.
Persistenţa: Acum este momentul puterii.
Iubirea: Sa iubesti inseamna sa fii fericit cu.
Increderea: Toată puterea vine din interior.
Intelepciunea: Eficacitatea este măsura adevărului

Mana
Forta de viata se numeste Mana si invatand sa o construiesti, sa chemi Mana iti permite să realizezi vindecare şi si sa aduci schimbari în viaţa ta. Există multe şcoli de Huna. Practica Huna implică contact direct cu ghizii spirituali şi energiile şi o crescuta trezire a intuitiei. Utilizarea incantatiilor, a respiraţiei, meditaţiei şi lucrul cu energia este comuna pentru multe tradiţii Huna. Unele includ practici de iniţiere şi initieri in aura pentru a ajuta elevul în realizarea legăturii sale cu forţele spirituale implicate. Acest atelier foloseste initieri si se concentreaza mai mult pe munca cu energia decât alte metode.

Huna învăţa despre puterea de secole a subconştientului, înainte de
recunoaşterea psihologiei din Vest şi a tratamentului eficient pentru multe dintre bolile emoţionale şi mentale comune de astăzi. Huna este minunat pentru vindecarea emotionala. Practica Huna conduce rapid la un sentiment real de a fi binecuvântaţi şi hrăniti de Pământ şi la dezvoltarea calităţilor inimii si curajului si la o crestere a constiintei  spirituale. Unele şcoli Huna includ tehnicile pentru maini pentru vindecare si pentru dizolvarea conflictelor emotionale, manifestand abundenţa şi multe
alte binecuvântări. Diferite şcoli pot folosi diverse tehnici pentru a atinge aceste rezultate, dar ele toate lucreaza.
Practica Huna implica lucrul cu Aumakua, ghizii Spirituali ai Huna.

In timpul workshopului veti primi un acordaj de conexiune cu 25 de energii diferite, energii cu care vom lucra apoi individual si care pot actiona autonom la activarea prin intentie.

Vom face exercitii de respiratie, scurte meditatii si exercitii de vindecare, individuale sau lucrand cu alta persoana.

Workshop-ul poate fi tinut in functie de numarul participantilor intr-o zi plina, respectiv ora 09.00 – 20.00.
Oricine se simte atras catre aceasta invatatura poate participa.

Costul de participare este 200 Ron.

Persoanele interesate o pot contacta pe Anisoara pe pe email steauasufletului@gmail.com sau telefon 0724 303001 sau se pot inscrie lasand un comment la aceasta postare.

La cerere se pot organiza workshop-uri si in alte localitati.

Marturii:

Buna, sunt Florin si la 2 zile dupa initierea primita de la tine,am initiat la randul meu pe cineva,de fapt un mare maestru, este vorba de
(.....) si vreau sa iti spun ca a fost ceva fantastic. In primul rand pe perioada initierii am calatorit in astral, am primit si un "bonus" ptr initiere, am fost cuprins de o caldura(energie)extraordinar de puternica, energie care a mai continuat
timp de cel putin o ora dupa care cu parere de rau am luat decizia de reimpamantare si s-a mai estompat treptat din starea de fericire,calm,liniste ,dragostea de care eram cuprins. Da, merita a fi popularizat si transmis la cat mai multe persoane. Nu am pomenit nimic
de perioada initierii mele dar vreau sa iti spun ca inca sunt marcat in sens pozitiv la tot ce s-a intamplat atunci si inca incerc sa le integrez in stucturile mele.Cred ca voi putea marturisii ceva peste o saptamana.Iti doresc numai bine Florin

.............................................

Receptand  energiile sistemului am avut senzatia de pace interioara , iar respiratia "ha" mi-a inbunatatit capacitatea de comunicare.

cu drag Daniela Cioponea

ps. e ok daca apare numele meu

.......................................

Draga Anisoara,

Seminarul a fost pentru mine ca o gura de aer proaspat:) Am simtit un puternic detox emotional in timpul seminarului si dupa.
Cumva mi s-a marit capacitatea de a simti energia si mi-a crescut sensibilitatea.
Simt foarte intens efectele fiecarei energii cu care lucrez si mai ales a energie Ho-o-pono-pono. Chiar aseara am avut o intamplare foarte interesanta. Mi-am dat seama ca simt o puternica invidie si iritare legata de o persoana (de la care de altfel m-am inspirat  si am invatat lucruri intersante) si oricat incercam sa ma conving mental ca nu am nici un motiv sa simt asa nu reuseam sa le depasesc. Am cerut activarea  energiei Ho-o-pono-pono si dimineata m-am trezit cu sentimente complet schimbate fata de aceasta persoana si am simtit, din toata inima, sa-i fac niste urari frumoase (urma sa sustina un curs astazi)

Ma bucur foarte mult ca am participat la curs si sper sa le organizezi pentru cat mai multa lume :)

Te imbratisez,

Carmen.................................................

Draga Anisoara,

Am sa incerc sa descriu experienta mea la seminar desi imi este cam greu de pus in cuvinte.
De cum am intrat in sala si m-am asezat pe scaun am inceput sa simt cum mi se activeaza centri energetici , la inceput pe rand unul  cate unul , pana cand am simtit fluxul de energie pe axul intern si tot corpul mi se incalzise cu o caldura foarte placuta. Cat am stat acolo am mai simtit din cand in cat cum mi se punea ceva pe umar , ca si cum ar fi fost o mana calda si blanda.
 Initierea efectiva mi s-a parut foarte scurta (15-20 min), desi a tinut cam o ora si jumatate. Am simtit energiile si mi s-au parut foarte puternice , nu am stat sa le compar si sa vad care cum era diferita .. dar simteam lucruri diferite in anumite momente : ori simteam energia in jurul capului (in spate sau pe frunte ...), ori in tot corpul , ori ca ma invaluie. A doua oara cand ai ajuns la mine am simtit mai puternic decat prima oara , simteam ca ma clatin ... nu mai stiam sigur daca se misca corpul sau am impresia ca ma misc in corp. In acest timp am mai simtit si un miros diferit in camera in anumite momente si muzica parca era mult mai tare .

De ceva timp doream sa gasesc o modalitate de a comunica mai bine cu sinele superior, si la acest workshop am gasit una care este ft simpla. Am simtit ca ma ajuta acordajul armonizarii celor 3 sine si  l-am folosit de mai multe ori si dupa seminar, in timpul saptamanii.Mi-a placut foarte mult acest seminar si simt ca energiile ma ajuta atunci cand le chem prin intentie si cand sunt atenta simt cum se si schimba ceva in corp atunci cand le folosesc.

Te  imbratisez cu drag,

Elena

.............................................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails