vineri, august 06, 2010

Invitatie in Casa Rawz - prezentare produse Nikken

Pentru sfarsitul lui August/ inceputul lui Septembrie

Ei, hai ca azi ne intrecem cu postarile :-)

Ne-ati tot intrebat care-i treaba cu nou-noutul nostru filtru de apa care shade mandru la loc de cinste in Casa Rawz. Ei iata ca misterul va fi in curand spulberat, pentru ca doamna Mariana ne face iar onoarea de a ne vizita si a ne povesti cu mult drag despre produsele de care este totalmente indragostita si care i-au schimbat viata.

Si ca tot vorbeam de filtrul de apa, desii il avem de mai bine de-o saptamana, noi in continuare ne bucuram ca niste copii de fiecare data cand pornim optimizatorul si declansam „tornata” datatoare de apa pura, perfect structurata, imbogatita cu calciu coral si cate si mai cate .. nici nu mai merita sa mentionam cu cata bucurie am lasat in urma nesfarsitele drumuri dupa butoaie cu apa plata. A, poate nu v-am zis, dar cand cei de la Nikken au pus la punct acest sistem de apa l-au avut drept consultant pe nimeni altul decat
Emoto Masaru, sa mai zic ceva? :D

Pe langa aceste magnifice filtre de apa, compania Nikken, lider mondial in produse menite sa reconecteze cu natura pe bietul suflet pierdut in rutina citadina.. asta pana i-o veni mintea la cap sa se mute n-apoi in codru .. hai ca exagerez si eu putin aici :P .. deci ce ziceam? Da.. pe langa filtrul de apa cei de la Nikken au dezvoltat o sumedenie de alte produse, foarte simple la aspect si manuire, dar impresionant de benefice.

Curios? Nerabdator poate? :-) Te asteptam atunci la sfarsitul lui August/ inceputul lui Septembrie (data si ora exacta o vom posta in curand) la Casa Rawz (Elena Cuza, nr 8)

Lasa un comentariu mai jos sa ne spui daca vii, si eventual cati prieteni mai aduci, sa stim si noi daca trebuie sa imprumutam fotolii de la vecini.

A, intrarea e cat se poate de libera :)

6 comentarii:

  1. Se pare ca sunt ghinionista rau..de fiecare data cand vine doamna Mariana eu nu sunt in Bucuresti :(( Off...data viitoare sper sa o prind si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Sunt interesata de aceasta prezentare si voi veni impreuna cu prietenul meu, as dori sa rezerv 2 locuri daca este posibil.
    Multumesc, o zi buna,
    Ana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare!

    Vreau si eu un loc rezervat si cat mai in fata, daca se poate :)

    Aisha

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Aisha!

    Ne vedem in sfarsit, zici? Ti-am rezervat loc pe masa de prezentare. Ii bun?

    Cu dragoste caniculara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna :),
    se mai organizeaza acesta prezentare?
    Oana

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua am cumparat aparatul de apa PI si as dori sa stiu daca pot sa beau apa facuta in acest aparat pentru ca sunt insarcinata in 28 de saptamani si nu vreau sa consum ce nu este indicat in sarcina.Astept raspuns pe email :carmen.marius2010@yahoo.com...va multumnesc....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails