marți, august 24, 2010

Mesajul de astazi - Daniela Lungu

sau...
Profesorii de renastere

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman 
[ii multumim Alexandrei; culeasa de pe site-ul editurii for you]

"Fiecare aspect al vietii noastre, din fiecare viata, reprezinta o ocazie de a ne reaminti cine suntem in contextul fortei, iubirii si divinitatii noastre. Nu venim pe lume ca oameni lipsiti de putere, venim ca oameni care si-au uitat puterea. Apoi, trecem printr-o serie de lectii al caror scop este acela de a ne reconecta la propria putere si de a folosi aceasta putere, pentru a lua decizii si a face alegeri pline de forta. Pentru a face asta, avem parte de nenumarati profesori al caror rol in viata noastra este acela de a ajuta in procesul de renastere.


Fiecare om din viata noastra ne este profesor si fiecare om are un rol in calatoria noastra de inaltare si reconectare. Unii profesori constituie o adevarata provocare, cu altii este o placere sa te intalnesti. Fiecare dintre ei poarta o binecuvantare pentru noi, atata vreme cat putem dobandi intelegerea a ceea ce ne pun ei la dispozitie. Cheia sta in timpul de care avem nevoie pentru a intelege rolul pe care profesorii il au de jucat, pentru a le face loc in constiinta noastra, lectiilor pe care ei ni le predau si pentru a invata cum sa luam ceea ce avem nevoie din aceste lectii si cum sa plecam mai departe, la momentul potrivit.


Lectiile sunt adesea predate in moduri ciudate. Cei mai puternici profesori sunt aceia care ne provoaca sa ne rezolvam lectiile pe care le avem in noi insine, fortandu-ne sa gasim sursa vindecarii, pacii, iubirii si puterii, in propriile noastre resurse. Ei nu refuza sa ne iubeasca pentru ca am fi de neiubit, chiar daca asta este ceea ce credem noi. Rolul lor este acela de a ne conduce in interiorul nostru, pentru a gasi ceea ce cautam.


Daca ii putem vedea pe profesorii nostri, in lumina a ceea ce sunt cu adevarat –  mesageri care vin in viata noastra, in momentul in care suntem pregatiti sa pasim in noile energii – cat si din punct de vedere al rolului pe care il au, acela de sursa a reconectarii, tot ceea ce este legat de lectiile noastre se schimba. Profesorii nostri nu ne mai intimideaza si nu mai par atat de puternici. Nu mai au putere asupra noastra, deoarece nu fac altceva decat sa pastreze un anumit spatiu energetic in jurul nostru, pana cand suntem capabili sa pasim in el. Saptamana aceasta acordati atentie diversilor profesori din viata voastra. Care este binecuvantarea pe care v-o aduc, ce v-au invatat ei despre renastere si cum va puteti asuma propria putere, astfel incat sa ii puteti elibera?"


Asa-i ca, gandindu-te astfel, iti vine sa insiri o holywoodiana, luuunga lista de multumiri? Trezirile mele din ultimul an, au si ele profesorii lor, graitorii lor de adevaraciune pe care eu am putut-o auzi, recunoaste, reaminti. Sirul mieu recent de treziri fost-a zguduit/mangaiat/catalizat de profesori mai la distanta sau mai la apropriere. Povestea trezirilor mele in lant, in curand, pe micile display-uri.

Love in raw.z!
Una :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails