joi, august 05, 2010

Raw Camp in Vama Veche

Prietenii nostrii, Teo si Luci, fantastici creatori de hainute minunate si biju-uri fermecate, admirate si inhatate cu mare pofta de cei care trec pragul Casei Raw.z, dar si celebrii sectanti raw cu respectabila vechime .. ne invita la mareeee!!! In prima tabara RAW ce se exista pe meleagurile mioritice...

..de la maestrul Luci citire:

Raw Camp in Vama Veche





Cui e dor de-o tabara ? Haideti cu noi intre 14 si 21 august in Vama Veche. Vom manca preparate raw, vom face sucuri proaspete la botu’ storcatorului si o sa savuram deserturi delicioase si usor bronzate :)



Tabara e in special pentru cine de-abia intra in povestea asta magica a mancarii negatite, lasate de tata natura. Asa ca o sa invatati retete raw, sa “bucatariti” si sa mixati ingredientele. Nu se dau calificative, ne ajutam reciproc dar putem face si-un concurs de genu: cine prepara cea mai buna masa gateste pt toata saptamana. Glumeam cu ultima parte, don’t worry. Teo, “the great master of ceremonii” se va ocupa de prepararea meselor si Luci “the not so great master” va alerga dupa fructele si legumele localnicilor din zona. Restul il luam de la “the great Una”. Dupa masa putem povesti despre nutritie, healing, spiritualitate si optimism si toate astea la cativa pasi de malul marii.


Cazarea si cele 3 mese sunt incluse in pret.
Meniul cel raw include zilnic:
- Micul dejun
o 1 pahar de suc proaspat de fructe sau legume sau 1 pahar de smoothie
o fructe proaspete de tot felul
- masa de pranz (cum ar fi: supa de rosii, guacamole, pesto si cate si mai cate)
- masa de seara (cum ar fi: pizza, ciulama de ciuperci, salate…)
- 1 felie de tort sau ceva dulce
- painici raw


Despre Vama Veche nu cred ca are rost sa va povestec cum e cu muzica, terasele, plaja si valurile. Mai nou (din pacate zice multa lume) e mai populara si mai plina de lume, insa si-a pastrat destul de bine vibratia specifica si spiritul liber. Sunt putine locuri in Romania ca Vama Veche si noua ne place foarte mult, inca suntem indragostiti :).
Mesele se vor servi la ore fixe asa ca daca stati toata noaptea la dans, cand va treziti, e posibil sa gasiti “bufetul” inchis :P Poate rezolvam cu ceva lautari, cu chitari sa va “zangane” la cap desi nu cred ca e cazul. Fiecare face ce vrea si e happy cu ce face :)
Daca nu va puteti abtine si dati iama in clatitele cu ciocolata de la clatitarie n-o sa cada cerul pe voi, doar ca n-o sa mai aveti loc pentru tortul cel raw (sanatos, gustos si aratos nevoie mare)
Discutiile, plaja, terasele, dansul de noapte sunt “la liber” dar le putem face si impreuna ?


Stim ca va anuntam cam tarziu dar ne-am hotarat si noi de-abia astazi si am zis ca sigur va surade ideea si altora.


Daca vreti sa veniti sau aveti intrebari trimiteti un email la nicoarateo@yahoo.com
Costul este de 990 de lei pentru 8 zile de mancare si 7 nopti de cazare :D – de sambata pana sambata – de pe 14 pe 21 august


Gazde: Teo si Luci (http://www.unda.ro/) 0726368978

7 comentarii:

  1. De ce anuuuuuuuntati asa de tarziu?!?!?!?!?

    Ca eram si noi doua suflete care visau la asa ceva, dar care sunt plecate pe jumatate de pe aste meleaguri in perioada anuntata de voi.

    Data viitoarea, (ca sigur va fi data viitoare, da?), spuneti si voi mai devreme si o sa fim la bord. Cine stie, poate faceti o tabara din asta prin iarna, pe vreun coltisor de munte?

    Sa aveti parte de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Alina,

    Stim ca e tarziu dar am zis ca cine stie, poate se gasesc 7-8 persoane care vor sa mearga chiar anuntati asa tarziu :D Daca nu, nu-i bai, ramane pe data viitoare ca sigur o sa mai fie si alte editii! Intre timp puteti sa ne spuneti daca va place ideea, unde v-ar place sa mai organizam sau orice alte idei aveti

    teo

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Nu stiu sa trec acolo numele, sunt Mariana.
    Si eu si sotul meu suntem iubitori de Vama Veche si ince[patori in raw si ne place ideea insa e din scurt si nu putem. Poate pe viitor incercati un weekend, va fi mai simplu sa participam. Astea cu saptamana trebuie aranjate cu joburile si avem nevoie de anunt mai din timp.

    oricum, felicitari pentru gandul bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar nu voi putea sa ajung. mi-ar fi placut foarte mult, avand in vedere si locatia.
    trist, dar adevarat, saptamana aceasta va trebui sa ma impart intre o inmormantare si o nunta :(
    asteptam retete noi si poze de la mare!

    RăspundețiȘtergere
  5. salutare,
    Ideea cu Raw camp-ul din Vama a fost intr-adevar prea din scurt (chiar si pentru noi) asa ca s-a transformat intr-un weekend, probabil 4- 5 septembrie, vom face un post despre asta cat de curand. Iar vara viitoare vom pregati pe indelete mai multe editii si va vom anunta din timp ce si cum. Ne bucuram oricum de numarul mare de doritori :)
    Intre timp ramaneti pe faza pt detalii despre weekendul RAW din septembrie cand Teo si Luci si Una si toata gasca din casa Rawz vor fi acolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesata sunt si eu, desi vad anuntul in octombrie:)) Insa mai e si anul viitor. Poate faceti un weekend (vinerea se include) sau chiar o tabara de o saptamana, dar promovati-o mai mult si mai din timp, stiu si alti oameni care ar fi fost interesati cu siguranta. Va pun la bookmark si astept noutati!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails