luni, noiembrie 01, 2010

Curs hrana vie, Mihaela Gheorghita, la Iasi :-)

hmmmmmmmm, mi-o lua inainte Mihaela Gheorghita :-) Ca tare drag oras imi e Iasul; si tare mult imi doresc sa ajung la voi, in Iesi sa ne povestim si des-gatim impreuna. Pana atunci, sambata, 6 noiembrie, in vreme ce noi des-gatim la casa raw.z in Bucuresti, Mihaela Gheorghita des-gateste la voi in urbe. N-o ratati caci ii o maaaaareeee duoamna. 


6 comentarii:

  1. Andreea, plss spune-mi si mie de unde sa imi iau grau care sa imi si incolteasca :), pentru ca am luat din supermarket, am luat din plafar, am urmat toate indicatiile din filmulete de pe youtube si nu imi incolteste :(.
    So, plss spune-mi si mie o sursa de 'incredere', ca va fi bun :).

    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Anonim! :-)
    Pai noi incoltim grau de la Petras Bio si raportam rezultate multumitoare.
    Altfel, poti veni sambata, 13 noiembrie, orele 15.00 la noi sa te invete Laura, in direct cum ii cu incoltitul.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am patit sa cumpar grau chiar si bio si sa nu incolteasca ... cele cu care am mers la sigur sunt cerealele pe care scria "cu putere mare de incoltire" ... alea sunt ok, am folosit in anii trecuti si incolteau ... dar eu personal nu am gasit in ultima vreme in plafaruri...

    am reusit sa iau ieri de la casa raw secara cu putere mare de incoltire si sper sa fie ok cum stiam eu ( cred ca Petras e furnizorul) ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea am si eu o intrebare.... vreau sa imi fac orz verde ( mladite )... voi in ce fel de pamant il puneti la incoltit? pamantul de flori din comert e bun sau e plin de ingrasaminte chimice?

    voi aveti vreo sursa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, Mada!

    Pai cu granele astea ii cu incercare si eroare; noua, pana acum, ne-a mers bine si cu Petras Bio, si cu BioOrganik si cu BioKing.

    Pamantul de flori "din comert" nu-i bun deloc. Si-apoi, daca te uiti la doamna Boutenko - greens can save your life, vei afla ca pamantului "de flori" nu-i place deloc sa sada sigilat in saci de plastic... caci micro-organismele (adica cele care fac solul organic), se sufoca si mor.

    Ia-ti, asadar cazmaua, fa un drum la padure si-adu' pamantul intr-o sacosa de rafie, intr-un cearsaf, oala de lut... ceva prin care pamantul sa poata respira.

    Altfel, exista la Real un pamant "de flori" fara "ingrasaminte chimice complexe". Si niciunde altundeva din cate-am descoperit noi pana azi.

    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. ma intereseaza si pe mine stilul asta de viata, sunt din iasi si as vrea sa aflu mai multe. adresa mea de mail este farcas_m@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails