vineri, ianuarie 07, 2011

Sarea Roz de Himalaya

Sarea roz de Himalaya este o sare pura, extrasa manual din Muntii Himalaya, fiind, din timpuri stravechi, recunoscuta ca una dintre cele mai pure, benefice varietati de sare din lume. 


Cristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi.

Cele mai pure dintre toate sarurile, cristalele de sare de Hymalaia au proprietati de cicatrizare si netezire a pielii, iar elementele minerale si oligominerale continute stimuleaza circulatia, detoxifica si hranesc pielea, corpul si sufletul :-)

Din multitudinea de minerale/elemente continute cele mai importante sunt sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creste imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (regleaza intregul organism), calciul (intareste oasele si dintii, curata porii daca e aplicat pe piele), potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa).

Sarea de Himalaya se adauga mancarurilor ca o sare obisnuita [atentie, insa, e mai sarata decat orice alta forma de sare] ; desigur contine de sute de ori mai multe “minerale vii”, este pura, neprelucrata si nerafinata si nu contine nici un fel de aditivi, etc. Sarea Himalaya se foloseste si extern [bai calde cu sare, scrub pentru corp, curatarea nasului a gurii, a gatului cu "saramura Himalaya" :-)] pentru efecte cum sunt : detoxifierea, stimularea circulatiei sanguine, relaxarea corporala, scaderea tensiunii arteriale, reducerea febrei musculare, etc.

La raw.z aducem doua calitati de sare roz de Himalaya :
  • O calitate satisfacatoare, ambalata in pungi de 1,000 grame si pretuita 25 lei / punga. Aceasta ii de doua feluri : fina si grunjoasa.
  • Cea mai buna sare de Himalaya din lume, minerita manual din cariere "pure", curatata manual si uscata la soare, o avem in trei variante [toate ambalate in pungute ermetice de 500 grame si pretuite 31 lei / punguta] : fina, grunjoasa si roca.
Toate is comandabile la Ioana Hulea [0731 372 306, comenzi.rawz@gmail.com] care sade si-astepta, iata, sa-i dai porunca :P


Love & Sare-n bucate !
Una :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails