miercuri, martie 16, 2011

Ayurveggie - curs de bucatarie vegetariana ayurvedica

Sambata asta, pe 19 Martie, intre orele 17.00 si 19.00, sala mare a Casei Raw.z gazduieste. in premiera: Ayurveggie - curs de bucatarie vegetariana ayurvedica, cu Alexandra Alexandrescu si Cezar Mihaila

Ayurveggie, ne spun Alexandra si Cezar, e despre cum sa gatesti sanatos, simplu si gustos. Cei doi oaspeti de la casa raw.z vin sa ne initieze in tainele bucatariei Ayurvedice, sa ne povesteasca cum sta treaba cu condimentele, cum sa imprietenesti cu pricepere alimentele intre ele si mai ales ce si cum sa mananci ca sa fii Tu ala care functioneaza la maximum de energie, suportabila limpezime a mintii si rezonabila pace spirituala.

Alexandra si Cezar sunt profesori de yoga si tehnici de respiratie, ambii curiosi intr-ale rostului hranei pentru sanatatea de zi cu zi.
Alexandra este vegetariana de 17 ani si "isi trage" experienta culinara din India, unde bucataria vegetariana este foarte bogata.
Cezar a invatat despre Ayurveda in Germania, de la Mata Urmila Devi.
Amandoi sunt mancatori-experti! :-)

Cursul “Ayurveggie” se intampla timp de doua sesiuni a cate 2-3 ore. 
Te poti inscrie la una sau la ambele sesiuni, cum poftesti! 
Participarea costa 40 lei/sesiune si, dincolo de invataturile primite, intalnirea se lasa cu degustarea bucatelor delicioase preparate cu si fara foc [ei bine da, pentru prima data in istorie, aprindem aragazul in casa raw.z :-)]

Pentru rezervari,daca doresti poti suna la 0737 0737 49 [Vera Afronie] sau poti scrie la: veraafronie@gmail.com. Vezi ca accepta maxim 15 participanti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails