miercuri, martie 16, 2011

Curs intensiv de hrana vie, Duminica, 20 Martie 2011

Dragilor,

Am placerea sa va anunt ca pe 20 Martie 2011 vom sustine la Casa Rawz primul curs intensiv de hrana vie din primavara aceasta.
Cursul Mihaelei Gheorghita din ianuarie ne-a placut mult-mult si la informatii si la gust. Am invitat-o, asadar sa ne ospateze si Duminica, 20 Martie, incepand cu orele 13.00. la, la, la casa raw.z

Mihaela ofera cursuri intensive de hrana vie cu durata de 5 ore de unde pleci primind suficiente invataturi atat teoretice cat mai ales practice pentru a putea porni procesul de transformare personala chiar de a doua zi. Cursurile Mihaelei se disting prin remarcabila particularitate de a crea, intr-adevar "sectanti" [adica oameni "normali" care vin, asculta, vad, invata, mananca si pleaca "A-normali", adica adepti 60-80-100% ai hranei vii]. Se intorc, mai apoi, aducand intariri: mama, iubita, iubitul, etc.

Cursul intensiv al Mihaelei, este compus din:


Teorie:
* avantajele trecerii la o dieta crudivora
* procesul imbolnavirii si cum se poate inversa
* procesul imbatranirii si cum se poate inversa / intarzia / stopa!!!

Practica:
* se pregatesc intre 7 si 10 feluri de mancare (mic dejun / pranz / cina / desert / bauturi)
* se consuma cele 7 - 10 feluri de mancare

Manual:
fiecare cursant primeste cartea Transformare Totala cu Sistemul ADAM & EVA (inclus in pretul cursului).

Obiectivul principal ne este acela de a te invata principiile intocmirii celor mai gustoase si/sau rapide feluri de mancare cruda, astfel incat sa nu ne mai golesti frigiderele imediat ce le umplem. Asadar, prepara-vom impreuna o masa bogata si consistenta, alaturi de deserturi si racoritoare delicioase.

Oricare ar fi motivatia ta, este o idee buna sa treci pe la un astfel de curs unde poti afla foarte multe informatii despre optimizarea corpului, a sanatatii si de ce nu, sa mai si intineresti un pic..

"Beletul" e 150 lei pe cap de oaspete care se anunta din timp la 0737 0737 49 [Vera Afronie] sau la veraafronie@gmail.com si ne lasa numele, adresa de e-mail si telefonul.

Te asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails