luni, martie 07, 2011

Matricea Originara si Elementalii

Astept cu sufletul la gura sambata asta! Caci sambata asta, pe 12 Martie, intre orele 10.30 si 19.00, sala verde a Casei Raw.z o gazduieste pe mult asteptata-mi Madalina Goseanu [hai si pe Alexandru Groseanu :-)] pentru un excelent atelier de inceput de primavera.
Mada este psiholog, un mare astrolog, masterat in psihoterapie de orientare psihanalitica, formare in terapia sistemica (cuplu –copil-familie), trainer atestat de Eagle's Wing- Centre For Contemporary Shamanism, formare in EMDR, stagiu la Institutul de Terapii Transpersonale in Franta iar atelierele ei sunt absolut fabuloase. 
Sambata asta, Matricea Originara si Elementalii [yeeeeiiiiiiiii], costa 200 lei / persoana si accepta maxim 10 cursanti.
Gaseste te rog, in continuare, cele cateva vorbe descriptive ale Madalinei Groseanu, si vorbele mai avantate ale Verei Afronie, maestul de ceremonii al Casei Raw.z.
Love!
Una :-)
Matricea Originara. Cele patru elemente (foc, apa, aer, pamant)
[intro de Madalina Groseanu]

Va propunem o intoarcere la origini, la cele mai indepartate, facand cunostinta cu cele 4 elemete fundamentale ale Universului nostru si cu modul in care ele exista si se manifesta in noi, nu doar intrupul nostru ci si in psihicul si sufletul nostru. Vom explora impreuna forta lor creatoare, matricea comuna din care ne dezvoltam, dar si modul propriu de a integra mai mult sau mai putin, functiile si puteriile celor patru elemente, energiile si informatiile fundamentale ale lor. Este un demers psihospiritual, ce urmareste dezvoltarea personala experentiala, intr-o abordare holistica, integrativa si unificatoare, a trupului, a mintii si a spiritului. 
Matricea Originara si Elementalii
[intro de Vera Afronie]

Matricea originară este locul perfect în care am fost cu toţii creaţi. Este o informaţie-sursă impecabila, care ne contine si sustine pe fiecare in parte , la care se ajunge printr-un fel de “formatare” a  credintelor tale pentru a te pune in armonie cu miezul lucrurilor, cu sursa tuturor surselor si resurselor si al elementelor; pentru ca vezi tu… si ele isi trag sursa tot de-aici.

Umbla vorba de la Max Planck - părintele teoriei cuantice – incoace, cum ca  această  “matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. 

Am bucuria asadar de a te invita la reconectare, la a reveni cu picioarele pe pământ, înrădăcinându-te şi a (te) vedea cu ochii larg deschişi, atât pe dinafară, cât şi pe dinăuntru, a-ţi asculta Inima şi a-ţi controla Mintea, unificându-le, centrându-te în miezul luminos al fiinţei tale - Sinele. Şi toate astea în cotidian. Intr-un cotidian pe care, astfel, îl sacralizezi.

Este ca şi cum ai învăţa să trăieşti conştient şi fără efort, după modelul copacului, al pasarii. Simplu. Firesc. Dacă învăţăm să redevenim conştienţi de această lege simplă şi frumoasă a naturii, făcându-i loc şi respectând-o în viaţa noastră, probabil că am redescoperi mult căutatul Rai nu pe aiurea, ci chiar în noi înşine, acum şi mereu, aici şi oriunde...

Haide asadar  sa zgaltaim energiile impreuna Sambata 12 a lui Marte , de la 10:30 si pana de cu seara (cam  pe la 19:00 asa) la Casa Raw.z  alaturi de Mada  si Alex Groseanu pentru ca : "numai daca focul arde in tine, poti sa-l aprinzi si in celalalt" si pentru ca “o singura picatura de apa ascunde in ea  taina oceanului nesfarsit”, pentru ca “vantul este cea mai veche voce a universului”,  si mai ales pentru ca “pamantul apartine  oamenilor si oamenii apartin pamantului”. 
Pentru ca Toata materia provine din  foc, apa, aer, pamant.. Din spirit, matrice se nasc  toate elementele: apa , cer, vant, pamant. Dar stii ce este interesant??? ...ca spiritul nostru (al omului) este capabil si el, de a genera energia elementelor. Haide  sa vedem cum  e cu putinta asta!
                                      
Costul Mariei Tale pentru participare este de 200 lei; pentru rezervare, suna degraba la  0737 0737 49 (Vera Afronie) sau scrie-mi la veraafronie@gmail.com

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care "este”, pur şi simplu! În acest “incubator“ cuantic al realităţii, totul este posibil. Ne vedem acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails