luni, martie 21, 2011

Tehnici traditionale de vindecare

Sambata, 2 Aprilie, incepand cu orele 10.00, Sala Vivens a casei raw.z, gazduieste un atelier pe care eu , Una :-), il tot astept de ceva vreme. Enjoy! 

Tehnici traditionale de vindecare
[cu Ovidiu Jumanca si Alexandru Anton]

Va invitam la un atelier de vindecare, regasire si actualizare de sine cu ajutorul modalitatilor traditionale de tamaduire. O reintoarcere la sursele ancestrale prin ochiul celor mai recente abordari ale stiintei de azi: psihologia abisala si transpersonala, medicina cuantica, terapiile sistemice.  

Vindecarea reprezinta reintregirea fiintei noastre pe toate planurile si descoperirea unei dinamici armonioase intre toate tendintele noastre innascute si dobandite.

Pentru ca vindecarea sa poata avea loc, este nevoie sa cream un spatiu plin de acceptare, receptivitate si incredere.
Modalitatile prin care putem accesa aceasta dimensiune au fost cunoscute inca din timpul culturilor traditionale: prin cantec, dans, meditatie, post si rugaciune, sau prin alte mijloace de transcendere a constiintei obisnuite, oricine poate accesa direct insasi sursa vietii si a transformarii.
In acest spatiu traim direct realitatea ca toate fiintele sunt interconectate si ca intregul univers este un organism viu.

Procesul de explorare se desfasoara sub forma unei calatorii intr-o lume magica si in acelasi timp reala, la granita dintre starea de vis si constiinta obisnuita. Acolo, toate transformarile devin posibile si  invatam sa manifestam in cel mai practic mod resursele noastre interioare.
In perspectiva  vindecatorilor traditionali, omul se afla la punctul de contact intre energia terestra si cea celesta, intre masculin si feminin, intre trecut si viitor.
Arborele vietii creste in acest punct de intalnire, iar radacinile bine infipte in pamant sustin ramurile care se inalta spre cer, iar in sens invers, radacinile celeste aduc rod si floare pe pamant.
Ne vom reconecta cu Mama Pamant si cu fortele naturii pentru a primi sprijin si indrumare.
Cei care traiesc la oras resimt mai mult sau mai putin aceasta ruptura, atunci cand au dificultati in a-si gasi drumul spre propria implinire in viata, simtindu-se dezradacinati, fiind in competitie cu ceilalti si neputand sa impartaseasca bucuria de a trai.
Vom realiza ca resursele sunt practic nelimitate pentru fiecare dintre noi de indata ce facem primul pas si incepem sa traim in armonie.
Vom calatori catre sinele nostru autentic si ne vom reaminti calea proprie in aceasta viata. Intelegand cu adevarat rolul evenimentelor personale, ne eliberam de trecut si acesta se transforma intr-o confirmare a naturii noastre adevarate.

Ne vom descoperi fiecare cantecul de putere si vom putea astfel sa ne conectam la sursa de vindecare oricand avem nevoie.  Astfel, ne asumam responsabilitatea si ne folosim toate resursele pentru a transforma emotiile negative cu care intram in contact.

Va asteptam pentru a deveni impreuna mai puternici, mai intelepti, mai intregi.

Trainer: Ovidiu Jumanca - psiholog, master in filosofie, profesor de yoga, meditatie si respiraTie, facilitator ateliere de constelatii familiale, saman si ortodox practicant :-)

Asistent curs: Alexandru Anton - psiholog, vindecator prin tehnici traditionale, saman si crestin practicant :-)

Durata: cursul dureaza o zi – 2 aprilie, de la ora 10

Locatie: Sala Vivens a Casei Raw.z, Bucuresti, Strada Elena Cuza 8 [detalii aici]

Investitie: 120 lei
Inscrieri: pana la data de 30 martie (dupa aceasta data nu putem garanta inscrierea) * nu putem accepta mai mult de 16 participanti.

Asistenta organizare: Vera Afronie. Vera va sta la dispozitie pentru inscrieri si informatii de luni pana sambata in intervalul 10-20 si duminica in intervalul 10–14 la telefon: 0737 0737 49,  email: veraafronie@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails