luni, septembrie 19, 2011

Awakening the Illuminated Heart, casa raw.z, joi 22 septembrie

Suntem foarte bucurosi sa gazduim, la casa raw.z, joi 22 septembrie, incepand cu orele 18.30, conferinta:

AWAKENING THE ILLUMINATED HEART 
[Trezirea inimii iluminate]

Sustinuta de Raluca Crenguta Heim si Anne Marie Trifu, traineri autorizati de Drunvalo Melchizedek pentru seria de workshopuri “AWAKENING THE ILLUMINATED HEART”.

Drunvalo Melchizedek este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric corpul de lumina al omului, numit in timpurile stravechi “MerKaBa”.

Incepand cu iulie 2011, Drunvalo reuneste si impartaseste intreaga sa munca de o viata prin crearea noii scoli “School of Remembering”. Dupa 12 ani de predare si dezvoltare a atelierului “Living in the Heart”, Drunvalo a introdus acum, urmatoarea etapa: activarea corpului de lumina – MerKaBa – din inima. De ce este importanta aceasta noua etapa?


Va invitam la aceasta conferinta pentru a afla importanta activarii MerKaBei din inima, deoarece MerKaBa singura, acum, este incompleta. Inima este cea care contine Instructiunile Vietii, iar cand inima preia din nou controlul vietii noastre, incepem sa “curgem” cu fluxul Vietii, ne inunda Inspiratia, Creativitatea, Spontaneitatea, Acceptarea a TOT asa cum este  si Compasiunea. Astfel, vom fi sustinuti de intreaga Creatie sa atingem nivelele necesare pentru ascensiunea la o Constiinta mai inalta!
Importanta inimii in viata noastra este demonstrata si stiintific de catre Institutul HeartMath



Vom mai vorbi despre:
- spatiul sacru al inimii; ce este si cum ajungem acolo;
- importanta conectarii inimii cu mintea si rolul acestei conexiuni;

Dorim sa simtim impreuna, prin exercitii practice, vibratia Unimii, acea stare de constiinta care ne va sustine sa patrundem in Spatiul Sacru al Inimii, sa descoperim “Sfantul Graal”, locul in care Dumnezeu a creat de la inceput tot ceea ce exista!



Aceasta conferinta nu se adreseaza numai absolventilor workshopului “Floarea Vietii”, ci tuturor persoanelor care cauta o imbunatatire  si o schimbare a propriei vieti, o  relatie armonioasa si autentica  atat cu propria persoana, cat si cu cei din jurul sau.


Intrarea: 40lei / persoana (include participarea si o bautura racoritoare din partea casei).

Datorita locurilor limitate, va rugam ca pentru rezervari sa trimiteti un e-mail la: office@universulsacru.ro sau  la numarul de telefon 0726.081.369.

Informatii suplimentare despre workshop-urile ce vor fi sustinute in Romania din aceasta toamna le veti putea gasi in curand pe site-ul www.UniversulSacru.ro.

Va astept cu drag!
Raluca :-)

Va astept cu drag!
Anne Marie :-)

6 comentarii:

  1. Buna,

    Sunt intr-un divort foarte urat, am un pui mic si am nevoie de "forta voasta" si de gandurile bune.

    Povestea mea este aici :
    http://carmen-georgeta.blogspot.com/
    Va astept cu drag,
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma lupt cu justitia corupta din romania....

    Va pup,
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  3. una, nu inteleg de ce nu deschizi un forum.
    altfel , cum mai esti?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma gandeam la un forum , pentru ca eu una mi-as dori un forum creat de ea, unde sa pun intrebarile care ma incearca pe mine si sa aflu raspunsurile care le-au aflat altii. un forum frumos asa cum este si ea.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails