miercuri, octombrie 12, 2011

“Prezentare Curs: In cautarea mea, cu Victor Chirea, Vineri 28 octombrie, la Casa Raw.z”



Dragi prieteni,

Va invit sa pasiti alaturi de mine pe calea cunoasterii de sine. Sa calatorim impreuna spre gasirea echilibrului intre corp, minte, emotii si spirit, sa invatam sa le folosim pe fiecare in folosul nostru pentru a aduce in vietile noastre mai multa claritate și armonie, mai multa abundenta, mai multa fericire, pace, implinire si sens in ceea ce facem. Vom crea punti pentru visele noastre pentru a le aduce pe Pamant in aici si acum, pentru a le putea trai si a ne putea bucura de ele.





Este o oportunitate care va va pune in miscare trupul si energiile intr-o maniera relaxanta si creativa; clipe in care veti putea sa cunoasteti oameni cu interese similare cu ale voastre.
Multi uitam cine suntem si care este menirea noastra pe Pamant, de obicei traind pentru cei din jurul nostru. Acest curs ne ajuta sa ne regasim, sa ne intelegem si sa ne iubim asa cum suntem.




Toate acestea se vor intampla pe parcursul mai multor workshopuri, dar pentru inceput va propun sa ne intalnim Vineri, 28 octombrie intre orele 18:30-21 pentru o scurta prezentare ce va avea loc la Casa Raw.z un loc plin de optimism si voie buna. Pretul este de 20 lei. Facilitatorul acestor cursuri este Victor Chirea – cateva lucruri despre el veti gasi aici http://www.inergetix.ro/index.php?id=13



Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri persoana de contact este: Andreea Pomana de la Casa Rawz: 0731.372.305 sau andreea@rawz.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails