luni, decembrie 05, 2011

Cadou raw.z pentru marii Nicolae si marile Nicolete

Draga Nicoleta,

Draga Nicolae,

Draga Nico,

Porti numele unui mare si puternic Sfant crestin, cel mai generos si intelept educator de copii... caci Sfantu Nicolae intruchipeaza, pentru copii, si dulceata minunata a unei dimineti friguroase de iarna si frumusetea darului daruit si primit dar si pe temutul "Sfantu Nicolae", nuiaua lui Creanga :-)

In cinstea cinstitului nume pe care-l porti, noi la raw.z vrem sa-ti facem maine aceste cadouri pretioase:

Raw.z are maine un cadou mare-mare si frumos-frumos pentru micile Nicolete si micii Nicolae. Citeste-l aici. Si nu uita sa trimiti informare catre prietenii tai, caci dar din dar se face raiul :-)

Pentru tine, draga Nicoleta si Nicolae mare, tanar sau adult, cadoul nostru raw.z este:

1. Maine tinem intreg restaurantul (care-i acum maaare si foarte frumos :-) rezervat numai pentru voi Nicolai si Nicolete care vreti sa va serbati la noi. O sa va adunati, probabil 5-6-7 Nico... care va serbatoriti in acelasi timp, cu usile inchise, va cunoasteti intre voi si se cunosc intre ei si oaspetii vostri, intr-o mica si calda comunitate care se va crea ad-hoc. Mini-comunitatea va fi servita cu cele mai bune mancaruri din noul si deliciosul menu raw.z. 

P.S. Daca vreti sa ciocniti un pahar de vin, sunteti bine-veniti sa-l aduceti cu voi (noi nu posedam alcool), vom fi bucurosi sa vi-l servim in pahare raw.z :)

2. Povestea Sfantului Nicolae pentru adulti :-) si felul in care sa-l cinstesti si sa-l chemi in viata ta pe Sfantul ne-o spune - in dar - Parintele Marian la orele 18.30 (cateva vorbe despre Parintele poti citi in postarea despre cadoul raw.z pentru cei mici).

3. Fiecare Nicoleta care se serbeaza la raw.z va primi cadou un mic kit de manufacturare de dulciuri raw.z + 1 reteta simpla simpla si delicioasa, preparabila pe la casele voastre.

4. Fiecare Nicolae care se serbeaza la raw.z va primi cadou un mic kit de manufacturare independenta de green juices & smoothies.

Se intampla maine, la casa raw.z, incepand cu orele 13.30 fix. 

Rezervarile debuteaza acum si se incheie maine la orele 11.00 fix.
(la telefonul 0731 372 305 va raspunde Andreea Pomana, va da amanunte si preia rezervarile)

Locurile sunt limitate si ne cerem scuze in avans ca nu vom putea onora toate rezervarile.

5. Orice Nicoleta sau Nicolae care face cumparaturi maine la raw.z (in noul si bogatul nostru magazin), are 10 % reducere la orice cumpara.

6. Orice Nicoleta sau Nicolae care-si comanda un tort la raw.z pentru maine primeste o prajitura numa’ si numa’ pentru el din partea casei.

Cu drag!

Una :-)

P.S. Draga cititorule, daca nu te numesti Nicoleta sau Nicolae, fa-le cadou, in avans Nicoletelor si Nicolailor tai: trimite-le veste despre cadoul pe care-l face raw.z maine!

2 comentarii:

  1. Buna! Multe salutari si multumiri de la Nicushorul meu de 13 ani! Tortul de lamaie cumparat de la voi a fost senzational, ne-am lins pe mustati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Anonim!
    Salutari Nicusorului tau si multumiri tie c-ai intrat pe blog sa pui commentul asta; oamenii au mai mult tendinta de-a scrie numa' si numa' despre ce nu le place... Ne prind bine caldele-ti vorbe.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails